Μούρα γλυκό
Μούρα γλυκό
Υλικά
- 1200 γραμ. μούρα μαύρα γλυκά
- 1500 γραμ. ζάχαρη
- Χυμό ενός λεμονιού
Μούρα γλυκό
Εκτέλεση συνταγής
Αφαιρούμε τα
κοτσάνια από τα μούρα και τα πλένουμε καλά και τα στραγγίζουμε.
Σε μια
κατσαρόλα ρίχνουμε μια στρώση μούρα, μια στρώση ζάχαρη, έως ότου τελειώσουν και
τα δύο και τ’ αφήνουμε έως την άλλη μέρα.
Βάζουμε την
κατσαρόλα στη φωτιά, έτσι όπως είναι. Τα μούρα έχουν χύσει το υγρό τους. Όταν
δέσει το γλυκό το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού.
Όταν κρυώσει το
σερβίρουμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια