Πέρκα φιλέτο με πατάτες φούρνου
Πέρκα φιλέτο με πατάτες φούρνου
Μια συνταγή με φιλέτο ψαριού πέρκας
Υλικά
- 1 κιλό φιλέτο πέρκα
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 5-6 μεγάλες πατάτες
- 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
- 2 λεμόνια
- Ελαιόλαδο
- Πιπέρι
- 2 πιπεριές
- μαϊντανός
Πέρκα φιλέτο με πατάτες φούρνου
Εκτέλεση συνταγής
1. Κόβουμε τις πιπεριές και τις πατάτες σε ροδέλες.
2. Έπειτα βάζουμε τα φιλέτα πέρκας , τις
πατάτες μαζί με τις πιπεριές σε ένα ταψί και προσθέτουμε
ελαιόλαδο, λεμόνι και λίγο νερό.
3. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και την πάπρικα στα
φιλέτα πέρκας και τις πατάτες.
4. Τοποθετούμε το ταψί μας στον προθερμασμένο φούρνο (250ο πάνω
-κάτω).
5. Το φιλέτο θέλει περίπου μια ώρα ενώ ή πατάτες λίγο
παραπάνω.
6. Βγάζουμε από τον φούρνο κόβουμε τον μαϊντανό και
σερβίρουμε.
Σερβίρισμα
Σερβίρουμε
με σαλάτα πράσινη εποχής και συνοδεύουμε με λευκό ξηρό κρασί




Δεν υπάρχουν σχόλια