ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σπανακόρυζο


Σπανακόρυζο 

Υλικά
  • 1 κιλό σπανάκι
  • 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 μάτσο άνηθο
  • 150 γρ ρύζι Καρολίνα
  • 4 τομάτες
  • 1/2 λτρ  νερό
  • 240 ml  ελαιόλαδο
  • Αλάτι & πιπέρι

Σπανακόρυζο

Εκτέλεση συνταγής
1.  Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά.
2.  Ξεπλένουμε το ρύζι σε νερό. Σουρώνουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί ή πετσέτα.
3.  Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και τις τομάτες.
4.  Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο για 5 λεπτά.
5.  Προσθέτουμε το ρύζι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
6.  Περιχύνουμε την τομάτα και το νερό. Κλείνουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε  για περίπου 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια