Σπανακόρυζο
Σπανακόρυζο
Υλικά
- 1 κιλό σπανάκι
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 μάτσο άνηθο
- 150 γρ ρύζι Καρολίνα
- 4 τομάτες
- 1/2 λτρ νερό
- 240 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι & πιπέρι
Σπανακόρυζο
Εκτέλεση συνταγής
1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά.
2. Ξεπλένουμε το ρύζι σε νερό. Σουρώνουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό
χαρτί ή πετσέτα.
3. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και τις τομάτες.
4. Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια και τον
άνηθο για 5 λεπτά.
5. Προσθέτουμε το ρύζι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
6. Περιχύνουμε την τομάτα και το νερό. Κλείνουμε την κατσαρόλα και
μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά.





Δεν υπάρχουν σχόλια