ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ζελέ φρούτου με άγαρ άγαρ


Ζελέ φρούτου με άγαρ άγαρ

Υλικά
400 γρ. ψιλοκομμένων μαλακών φρούτων (φράουλες, ροδάκινα, γιαρμάδες, μπανάνες)
600 ml. ή 2 1/3 φλιτζάνια χυμού λευκών σταφυλιών
4 κουταλιές της σούπας νιφάδες άγαρ άγαρ

Ζελέ φρούτου με άγαρ άγαρ

Εκτέλεση συνταγής
Τοποθετούμε τα ψιλοκομμένα φρούτα σε ένα μεγάλο πυρίμαχο γυάλινο μπολ και το βάζουμε στην άκρη. 
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε τον χυμό του σταφυλιού και το Άγαρ  Άγαρ και τα αφήνουμε να βράσουν(θα βρείτε Άγαρ Άγαρ στα καταστήματα βιολογικών τροφών).
Κρατούμε την φωτιά χαμηλή και ανακατεύουμε το μείγμα για μερικά λεπτά ,έως ότου το φύκι λειώσει. 
Βάζουμε το υγρό στο γυάλινο μπολ με τα ψιλοκομμένα φρούτα και το αφήνουμε να κρυώσει και να πήξει. 
Όταν πήξει το βάζουμε στο ψυγείο

Δεν υπάρχουν σχόλια