Φιλέτα πανέ αλα αγγλαίζ
Φιλέτα πανέ αλα αγγλαίζ
Υλικά:
6
φιλέτα
1
ασπράδι αυγού
Μισό
ποτήρι λάδι
60
γραμμάρια βούτυρο
Χυμός
λεμονιού
1
κουταλιά γλυκού αλάτι
Φιλέτα πανέ αλα αγγλαίζ
Εκτέλεση συνταγής
Καρυκεύουμε
τα φιλέτα, τ ‘αλευρώνουμε, μετά τα βουτάμε μέσα σ’ ένα ασπράδι αυγού χτυπημένο
με λάδι και τα πασπαλίζουμε με άσπρο παξιμάδι.
Κατόπιν
τα τηγανίζουμε με βούτυρο σε σιγανή φωτιά, για να μην καεί το παξιμάδι, προτού
ψηθεί το κρέας.
Σερβίρισμα
Τα
σερβίρουμε με λεμόνι και βούτυρο του ψησίματος ή με λαχανικά.
Δεν
συνοδεύονται ποτέ με σάλτσα.





Δεν υπάρχουν σχόλια