Αχλάδια φούρνου
Αχλάδια φούρνου
Υλικά:
- 15 αχλάδια ή όσο χωράει το ταψί μας
- 6 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 3 πορτοκάλια και 2 λεμόνια ( τον χυμό
τους και ξύσμα του φλοιού τους )
Αχλάδια φούρνου
Εκτέλεση
συνταγής
Καθαρίζουμε
τ’ αχλάδια από τον φλοιό τους και το κέντρο τους από τα κουκούτσια μ’ ένα ειδικό
εργαλείο.
Χτυπάμε
την ζάχαρη με τον χυμό των πορτοκαλιών και λεμονιών, προσθέτουμε και τους
τριμμένους φλοιούς τους και γεμίζουμε τ’ αχλάδια.
Τα
τοποθετούμε σε ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο. Φροντίζουμε πότε – πότε να τα
περιχύνουμε με τον χυμό τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια