Λαβράκια ψητά
Λαβράκια ψητά
Υλικά
4 λαβράκια
λίγο αλάτι
ελάχιστο πιπέρι
4 κ.γ ρίγανη
4 κ.γ
θυμάρι
5 κ.γ μάραθο
7 κ.γ άνηθο
1 φρέσκο
κρεμμυδάκι
λεμόνι
ελαιόλαδο
Λαβράκια ψητά
Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε
καλά τα ψάρια τα αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε από επάνω και εσωτερικά
με ρίγανη μάραθο άνηθο και θυμάρι.
Λαδώνουμε τα
λαβράκια από έξω καλά και αφού λαδώσουμε και τη σχάρα τα βάζουμε να ψηθούν.
Μόλις ψηθούν κι
από τις δύο πλευρές τα βάζουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με λαδολέμονο
χτυπημένο.
Ρίχνουμε
από πάνω μαϊντανό και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι λίγες πατάτες φούρνου και
σερβίρουμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια