COOKIES λεμονιού
COOKIES λεμονιού
Υλικά
160 γρ. αλεύρι για όλες τις
χρήσεις
70 γρ. μαργαρίνη
180 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. βανίλια
1 κ.γ. κορν φλάουερ
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
Στην μύτη του κ.γ. αλάτι
ζάχαρη άχνη
COOKIES λεμονιού
Εκτέλεση συνταγής
Θα χρειαστούμε ένα μπολ, ένα
αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ένα ταψί φούρνου.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο
στους 175°C
Σε ένα ποτήρι βάζουμε 3 κ.σ.
νερό και διαλύουμε το κορν φλάουερ.
Στο μπολ ανακατεύουμε όλα τα
υλικά εκτός της ζάχαρης άχνης.
Τοποθετούμε στο ταψί το αντικολλητικό
χαρτί και ρίχνουμε κουταλιές από την ζύμη με απόσταση το ένα από το άλλο.
Ψήνουμε για 10 λεπτά ή μέχρι
να ροδίσουν οι άκρες των μπισκότων cookies λεμονιού
Αφήνουμε cookies λεμονιού να κρυώσουν τα
μεταφέρουμε σε σχάρα και τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη
Σερβίρισμα
Σερβίρουμε cookies λεμονιού με άχνη ζάχαρη





Δεν υπάρχουν σχόλια