Καυτερές πιπεριές
Καυτερές πιπεριές
Το
υπερβολικό αλάτι στη διατροφή μας δεν κάνει καλό, καθώς προκαλεί κατακράτηση
υγρών με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε φουσκωμένοι. Αν θέλουμε, οπωσδήποτε, να
προσθέσουμε έξτρα γεύση στο φαγητό μας, η καλύτερη επιλογή είναι, μάλλον, οι καυτερές
πιπεριές.
Καυτερές πιπεριές
Σπόροι
από τις πιο καυτερές πιπεριές στον κόσμο! Πιπέρι τριμμένο καυτερής πιπεριάς.
Καυτερή πιπεριά, σπόροι καγιέν, bhut jolokia, trinidad scorpion, carolina
reaper, jalapeno, cayenne, tabasco, habanero καρολίνα ριπερ. Υπάρχουν
διαθέσιμοι σπόροι από τις πιο καυτερές πιπεριές που υπάρχουν στον κόσμο! Επίσης
διαθέσιμο πιπέρι από τις πιο καυτερές πιπεριές καθώς και αποξηραμένες πιπεριές
κ.α. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες το καυτερό πιπέρι κάνει πολύ καλό και
είναι ένας πιθανός παράγοντας μακροζωίας! Χρησιμοποιούνται στην κουζίνα για να
δώσουν καυτερή γεύση στα πιάτα.
Σύμφωνα
με έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο Laval του Καναδά, οι καυτερές πιπεριές
αυξάνουν τα επίπεδα της αδρεναλίνης και δίνουν ώθηση στον μεταβολισμό μας,
βοηθώντας μας να κάψουμε περισσότερες θερμίδες (και τη γλώσσα μας). Οι καυτερές
πιπεριές μπορούν, ακόμη, να περιορίσουν την όρεξή μας.
Τα
λαχανικά αυτά περιέχουν ένα χημικό που ονομάζεται καψαϊκίνη και έχει τη
δυνατότητα να εξουδετερώσει συγκεκριμένες καρκινογόνες ουσίες, τις νιτροσαμίνες
και να βοηθήσει στην αποτροπή εμφάνισης καρκίνου του μαστού.





Δεν υπάρχουν σχόλια